4x De lekkerste wegrestaurants in Nederland| Restoranto (2024)

Voor de reiziger die onderweg is, kan een tussenstop bij een heerlijk en gezellig restaurant een absolute verademing zijn. Het maakt niet uit of je nu een lange reis aan het maken bent, of gewoon simpelweg op zoek bent naar een culinaire verrassing, Nederland heeft genoeg eetgelegenheden langs de snelweg. Van huisgemaakte gerechten tot nationale lekkernijen. Wij hebben een lijst voor jou samengesteld van de beste plekken om te stoppen voor een heerlijke maaltijd. Benieuwd bij welke van de wegrestaurants in Nederland jij echt eens moet stoppen? Lees dan verder.

Inhoudsopgave

Van der Valk Breukelen

Van der Valk heeft een ontzettend goede reputatie. Niet alleen op het gebied van hotel, maar ook op het gebied van eten. Je kunt dus vrijwel bij iedere Van der Valk terecht om te genieten van een heerlijke maaltijd, maar deze Van der Valk Breukelen ligt gevestigd precies naast de A2, op de hoogte van, je raadt het al, Breukelen. Misschien dat je deze Van der Valk wel eens hebt zien liggen. Het ontwerp van dit gebouw heeft een zeldzame bouwstijl. Je moet natuurlijk wel voorzien zijn van een auto wanneer je langs deze eetgelegenheid wilt gaan. Mocht je nog geen rijbewijs hebben, dan is het misschien wel eens interessant om een rijbewijs te halen voor een automaat.

💻 www.hotelbreukelen.nl

📞 0346 265 888

📍 Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen

⭐ 4.2 op basis van 7.135 reviews

Scheiwijk voor Fijnproevers

Het wegrestaurant Scheiwijk voor Fijnproevers is gevestigd op twee verschillende plekken. Allebei zijn ze te vinden langs de A27. Zowel in Eemnes en Hoogblokland kun je genieten van de heerlijke gerechten die dit wegrestaurant te bieden hebben. Zo zorgt het restaurant ervoor dat ze elke ochtend vers gebak in de oven doen, zodat jij alleen maar kunt genieten van de beste kwaliteit. Het bedrijf beschikt over huisgemaakte producten. Ze vinden het dan ook belangrijk om te benoemen dat hun producten vers zijn en dat ze deze bij bakkers, slagers, kaasboerderijen en tuinders uit de regio halen. Het eten is dus niet alleen eerlijk, maar ook nog eens heerlijk. Scheiwijk is dé culinaire pitstop langs de A27.

Lees ook: De beste sushi restaurants in Apeldoorn

💻 www.scheiwijk.nl

📞 085-0718318

📍 Rijksweg A27 - 1, 3755 MN Eemnes
(Parkeerterrein Het Veentje)

-

📞 085-0772844

📍 Rijksweg A27-1, 4221 MZ Hoogblokland

⭐ 4.3 op basis van 3.789 reviews

Wegrestaurant De Lucht

Wegrestaurant De Lucht is voor vele een bekende stop om even pauze te nemen, of om te genieten van de verschillende restaurantjes. Dit wegrestaurant is te vinden aan de A2, A59 en N270. Het wegrestaurant is op drie verschillende locaties te vinden. De Lucht is namelijk niet één restaurant, maar het beschik over verschillende eetgelegenheden. Zo kun je bijvoorbeeld een paar heerlijke donuts halen bij Dunkin Donuts, of een volledig menu bij De Burger King. Meer zin in een broodje? Geen probleem. Je kunt er namelijk ook gewoon een broodje halen bij de Subway. Ben je tenslotte op zoek naar een gezondere optie, of iets waar je lekker je tijd voor kunt nemen en uitgebreid kunt lunchen? Dan kun je ook bij De Lucht terecht bij La Place. Hier bieden ze een groot assortiment aan, aan soepen, broodjes, maar ook warme gerechten. Al met al hoef jij dus niet te verhongeren bij De Lucht.

💻 www.delucht.nl

📞 0418-647000

📍 Rijksweg 2, 5314 LJ Bruchem (A2)

-

📞 073-5321282

📍 Bosschebaan 114, 5384 VZ Heesch (A59)

-

📞 0492-745181

📍 Europaweg 145, 5707 CL Helmond (N270)

Wereldrestaurant A1

We sluiten ten slotte af met het Wereldrestaurant A1. Zoals je het al aan de naam kunt aflezen, is dit restaurant te vinden aan de A1. Hier kun je genieten van de verschillende keukens die de wereld te bieden heeft. Je kunt hier onder andere terecht voor Indiaas, Japans, Italiaans, Chinees-Indisch en Zuid-Amerikaans eten. Je kunt hier kiezen voor een all-in diner. Waar je maximaal kunt genieten van de verschillende gerechten die dit restaurant te bieden heeft. Of je nu in Wassenaar woont, of in Maastricht. Het is het zeker waard om hier eens een gezellig avondje te komen eten.

💻www.restaurant-a1.nl

📞 0570-657010

📍 Maagdenburgstraat 6, 7421 ZB Deventer
(A1 afslag 24 Deventer-Oost)

⭐ 4.2 op basis van 1.795 reviews

Samenvatting van de lekkerste wegrestaurants in Nederland

Het is duidelijk dat Nederland wel een lekkere selectie heeft aan wegrestaurants. Je hoeft dus duidelijk niet alleen bij tankstations te stoppen, om ergens eten te kunnen score. De lekkerste wegrestaurants zijn toch wel Van der Valk, De Lucht, Wegrestaurant A1 en Scheiwijk voor Fijnproeverij. Dit zijn de wegrestaurants waar je echt een culinair hoogstandje kunt verwachten. Vond je dit nu een interessante blog? Lees dan ook: keukeninnovatie die je echt moet weten als chef en De beste Chinese restaurants in Utrecht.

4x De lekkerste wegrestaurants in Nederland| Restoranto (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg O'Connell

Last Updated:

Views: 5563

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg O'Connell

Birthday: 1992-01-10

Address: Suite 517 2436 Jefferey Pass, Shanitaside, UT 27519

Phone: +2614651609714

Job: Education Developer

Hobby: Cooking, Gambling, Pottery, Shooting, Baseball, Singing, Snowboarding

Introduction: My name is Greg O'Connell, I am a delightful, colorful, talented, kind, lively, modern, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.